PPS - „Компания на годината”

Най-престижните бизнес награди в България отличиха постижения в различни индустрии

Events
PPS Team

На 31 май 2023 г., в хотел Маринела, за девета поредна година бяха връчени годишните награди „Компания на годината”, организирани от списание и клуб Business Lady. Общо 20 компании, институции и медии получиха официално признание за положените усилия в посока развитие на човешкия капитал, непрекъснато повишаване на качеството на предлагания продукт/услуга, ефективност и прозрачност, конкурентоспособност и иновации, клиентски подход, успешен бизнес модел, ноу-хау, добро пазарно позициониране, устойчиво развитие и други в над 30 категории.

Призовете бяха връчени в четири основни панела – ПРИНОС И ПОСТИЖЕНИЯ, БИЗНЕС И ФИНАНСИ, ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХЛОНОГИИ И ИНОВАЦИИ, и РАЗВИТИЕ, ГРИЖА И УСТОЙЧИВОСТ.

Power Partner Solutions грабната статуетка като лидер в областта на Облачните технологии.

Kaufland България стана компания за 2023 година и бе отличена в сектор Търговски вериги, Иновативни концепции, ESG лидер, а Милена Караилиева - директор „Човешки ресурси” в Kaufland България получи приз в категория HR на годината.

В категория CEO на годината престижното отличие спечели Питър Барон, изпълнителен директор на tbi bank, за изключителните резултати и транформация на банката, както и за силната връзка, изградена с екипа му. Компанията грабна приза Финансова институция на годината и е финалист в категория Банки.

Орбико България получи приз в категориите Бизнес партньор на годината, Събитие на годината и Устойчиви политики. Софтуерната компания Cognyte България бе отличена в разделите Cybersecurity, Blockchain и AI. Fibank бе обявена за Банка на годината, като спечели първо място и в раздел Employer branding.

Инвестбанк стана Лидер в дигиталните трансформации и спечели първо място в категория Иновации. Start-up на годината отиде при е-комерс платформата NEXT BUSKET, а финалист в същата категория стана технологичният start-up APIDNA. Нова Броудкастинг Груп отново бе отличена за Медия на годината.

Медицински център „Афродита” за пореден път бе обявен за Медицински център на годината, като „Най-големият регенеративен център на Балканите”. МЦ „Афродита” спечели първо място и в категория Здравеопазване, за „Най-успешен ин витро център в България”. Post Bank бе отличена за Най-иновативната банка за 2023 г., а телекомуникационният гигант А1 отново стана компания №1 в сектор Телекомуникации.

Артекс Инженеринг АД спечели първо място в сектор Строителство и инженерство, а в категория Финансови услуги и търговия тази година Бранд №1 е Tavex. Credissimo завоюваха лидерство в раздел Fintech. В категория Устойчиво развитие тази година голямата награда спечели TexCycle. За успешно Налагане на собствена марка приза спечели новата верига на Happy - Burrata Italiana. За Моден бранд на годината бе отличена търговската марка Alessa, а Paysafe отново бе обявена за най-социалната компания, в категория Корпоративна социална отговорност.

Водещи на събитието бяха ТВ звездата Ники Кънчев и актрисата Елена Петрова, а за доброто настроение на гостите се погрижи прекрасният оркестър „Симфониета Видин”. Партньори на церемонията бяха прекрасните вина с марка All Wine Star и Gift Tube.

Сред официалните гости на церемонията бяха Янко Топалов, заместник-министър на икономиката и индустрията; Наталия Ефремова, заместник-министър на труда и социалната политика; Христо Стоянов, регионален мениджър на Европейския инвестиционен фонд за България; Илияна Илиева, главен директор на Министерство на иновациите и растежа; Бойко Таков, изпълнителен директор на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия; Георги Руйчев, изпълнителен директор на Българския форум на бизнес лидерите; Детелина Смилкова, председател на Българската асоциация за управление на хораи други.

Наградите КОМПАНИЯ НА ГОДИНАТА се връчват за изключителен принос на компаниите/бизнеса/мениджъра в различни категории. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри и предприемачеството сред българската общественост, като така се подкрепи и Start up общността в страната. Наградите се връчват за заслуги, свързани с богат професионален опит, ноу-хау, устойчиво развитие, прилагане на иновативен и успешен мениджмънт, успешно прилагане и адаптиране на добри практики, успешно развитие на човешкия капитал, конкурентоспособност и иновации, позитивен обществен имидж и други.

 

Contact Us