SAP World – първият форум на SAP общността в България

Над 85 участника се присъединиха на пилотното събитие

Events
PPS Team

На 23 ноември, 2023 г. в новооткрития корпус на 7-ми блок ТУ-София за първи път се проведе SAP World – инициатива на Power Partner Solutions (PPS)

Форумът бе открит от Надежда Мяшкова, CEO на PPS, Здравко Пешаков, MD SAP България, със специални встъпителни думи още от Проф. Лидия Гълъбова, зам.-ректор на ТУ-София и Елица Виденова, съветник към Политическия кабинет на Министъра на труда и социалната политика.

Концепцията на SAP World е да събере на едно място SAP експерти, партньори и клиенти, които да презентират новите тенденции в реализацията на SAP проекти. 

На пилотното събитие се присъединиха над 85 участника, представители на компании, развиващи дейност в сферата на IT, телекомуникации, консултантски фирми, машиностроене, хранително-вкусова промишленост, банки и застраховане, химическа промишленост, маркетинг и комуникации, eксперти от локални, регионални и глобални екипи. 

Огромни благодарим на всички гости, участници и презентатори. Вашето участие доказа необходимостта от форум на SAP общността в България. 

Най-доброто от SAP World тепърва предстои. 

Contact Us